Καλώς ήρθατε

Nice View HotelΤο ξενοδοχείο «Nice View» βρίσκεται στην παραλία της Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης, ένα παραθαλάσσιο χωριό που διατηρεί ακόμα τα παραδοσιακά του στοιχεία. Είναι χτισμένο σε μια εξαιρετική τοποθεσία ακριβώς πάνω στη θάλασσα με εκπληκτική θέα τον κόλπο του Θερμαϊκού. Η παραλία της Αγίας Τριάδας, βραβευμένη με γαλάζια σημαία είναι ιδανική για κολύμπι και χαλάρωση. Ο ήλιος και η θάλασσα παίζουν παιχνίδια με τους ιδιαίτερους χρωματισμούς τους. Είναι αυτές οι μαγικές στιγμές που μένουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη των επισκεπτών. Για αυτές τις ώρες σας προτείνουμε το ξενοδοχείο «Nice View».

Το κατάλυμα λειτουργεί όλο το χρόνο και έχει τα απαραίτητα για μια ευχάριστη και οικονομική διαμονή. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για διακοπές αλλά και για διανυκτερεύσεις καθώς διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της ελληνικής φιλοξενίας.

Απέχει μόλις 22χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, 12χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο «Μακεδονία» και 9χλμ από το Regency Casino. Η θέση που βρίσκεται το ξενοδοχείο «Nice View» σας επιτρέπει να επισκεφτείτε αρκετά μνημεία της Μακεδονίας αλλά και εμπορικά κέντρα για να απολαύσετε τις αγορές σας.

send to facebook
send to twitter
print
send to friend

Online κρατήσεις